Schaaphok Techniek nieuws14 oktober 2019,
Als beginnend ondernemer maken kleine dingen vaak al een groot verschil. Veel klanten gaven aan dat het vervoeren van hun tuinmachine, met name de grasmaaier, vaak als lastig wordt ervaren. Dus met de aanschaf van deze mooie aanhanger, kan ik vanaf nu ook uw tuinmachine(s) ophalen en weer terugbrengen.

10 oktober 2019,
De motor is uit elkaar en de eerste onderdelen zijn besteld.
Nu kan ik aan de slag met het bewerken van de krukas...

Meer weten? Volg Schaaphok Techniek op Facebook.

1 oktober 2019,
Vandaag weer aan de aggregaat gewerkt. Het stroomgedeelte was niet te redden. Maar ik heb hem gekocht voor de motor, en die is nu uit het frame. Hij ziet er goed uit, tot zover geen serieuze problemen.

Meer weten? Volg Schaaphok Techniek op Facebook.

24 september 2019,
Oh jee, wat is dit nou weer? Het lijkt op een mishandelde aggregaat met een Chinese Honda GX200 clone motor erop. Ik heb het ding alleen even vlug bekeken, het trekkoord een keer aangetrokken en gecontroleerd of er nog olie in zit. Voor de rest is dit het begin van een leuk project!

Meer weten? Volg Schaaphok Techniek op Facebook.

23 september 2019,
Deze week staat Schaaphok Techniek Prachtig op Pekela!

18 september 2019,
Najaarsstormen brengen vaak afgebroken takken met zich mee. Is jouw zaag klaar om zo'n spoedje te verzagen? Laat het er niet op aankomen en zorg ervoor dat je zaag in goede conditie blijft. Ook hiervoor kan je natuurlijk bij Schaaphok Techniek terecht.

11 september 2019,
Schaaphok Techniek stond van de week weer mooi in De Koerier.

1 september 2019,
Vibratie door een ongebalanceerd maaimes kan serieuze schade aan uw machine veroorzaken. Met mijn nieuwe Tecomec blade balancer balanceer ik uw fris geslepen maaimes op minder dan één gram nauwkeurig. Voor een professioneel trillingsvrij resultaat en een langere levensduur van uw machine.

20 augustus 2019,
Ook tijdens de bouwvak gaat het werk bij Schaaphok Techniek gewoon door. Blij met de nieuwe stellingkast voor kleine machines, en muurhaken voor het ophangen van trimmers en bosmaaiers.

5 augustus 2019,
Vandaag even leuk bezig geweest bij Dagbesteding Molenraai in Sappermeer.

18 juli 2019,
Ronkende motoren kunnen haar niet bekoren, zij wordt het liefst door rust omgeven. Maar de heg moet echt weer kortgeschoren, dus kreeg de schaar een tweede leven.

9 juli 2019,
Vanochtend werd ik aangenaam verrast door een mooie post op FB, Instagram en op Twitter! Hartstikke bedankt Bernard, en iedereen die het liked en deelt!

8 juli 2019,
De kop is eraf en de eerste week ging super! De werkplaats bevalt goed. Het is niet groot, maar toch erg compleet en absoluut een fijne plek om te werken. Al met al 3 machines gerepareerd, voor 2 andere machines onderdelen besteld en verder nog 2 zaagkettingen geslepen.

4 Juli 2019,
Open for business...

22 juni 2019,
Vandaag even bij Manske Mulder in Westerlee geweest en o.a. een mooie kettingzaag gekocht. Ze verkopen niet alleen (tuin)machines en allerlei gereedschappen, maar ook allerlei huishoudelijke artikelen, metaalwaren, meubels en héérlijke metworsten van eigen recept!

3 juni 2019,
Het was even passen en meten, maar uiteindelijk kreeg ST ook weer een plekje in 't Tonckeltje. Helemaal voor elkaar, bedankt Hilda :-)

16 april 2019,
Druk bezig met verhuizen en alles dat erbij komt. De nieuwe werkplaats is nog lang niet klaar, maar het plekje is alvast geweldig!
Ook van binnen moet er nog heel wat gebeuren.

3 april 2019
De nieuwe visitekaartjes zijn binnen, en wat zijn ze weer mooi geworden!

1 April 2019,
Vanaf nu ben ik ook op linkedIn te vinden.
www.linkedin.com/in/tjakko-schaaphokMaart 2019,
Domeinnaam geregistreerd en de nieuwe website is online!Maart 2019
Na 4 jaar in Enschede te hebben gewoond voor werk en studie, komen we nu weer terug naar Veendam. Hier begin ik in juli 2019 met mijn nieuwe reparatiebedrijfje voor tuinmachines.2006,
Gewoon omdat het kan. Een filmpje uit de oude doos. Want al met al was dit project het eigenlijke onofficiële begin van Schaaphok's Techniek.